<

Нововолинців запрошують взяти участь у матчі Інтернаціонального футбольного турніру «Грай за права людини»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 22.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

23-го серпня об 11:00 на стадіоні школи №1 міста Нововолинська відбудеться Школа Холістичного Футболу. Участь вільна, запрошуються всі бажаючі.

На запрошення команди Молодіжного ресурсного центру “Нові крила”в Новоовлинську  відбудеться матч в рамках Інтернаціонального турніру грай за права людини.

У рамках заходів, що відбудуться за підтримки мережі Fare Network, антидискримінаційного партнера УЄФА, досвідчені тренери Ліги Толерантності відвідають 12 спортивних спільнот з різних куточків України з метою цілісного сприяння спортивного розвитку мешканців.

Школа Холістичного Футболу триватиме 3 години та включатиме:
– соціальну версію футболу (1,5 години);
– оцінка можливостей розвитку спільноти;
– спільну дегустацію здорової їжі.

У школі дівчата та хлопці, жінки та чоловіки грають разом без жодних вікових обмежень та не зважаючи на рівень футбольного таланту. Дозволяється також сімейна участь.

Соціальні версії спортивних ігор формують навички спільного прийняття рішень, ненасильницької комунікації та трансформації конфліктів, розвивають почуття емпатії та солідарності, надають практичні знання для свідомого збереження краси людського різноманіття.

Найактивніші 10 представниць та представників спортивних спільнот будуть долучені до проведення спортивно-освітнього Фестивалю в Івано-Франківській області, який відбудеться в рамках тижнів дії кампанії Футбольні Люди #FootballPeople у жовтні 2018 р.

Вони також отримають Сертифікати з переліком досягнутих компетенцій та увійдуть до Міжнародної Мережі Тренерів кампанії “Грай за Права Людини!” для подальшого спілкування, обміну досвідом, участі в міжнародних заходах, реалізації партнерських ініціатив, професійного та особистісного розвитку.

Більше про кампанію “Грай за Права Людини!” за посиланням: www.facebook.com/groups/165126474039234




один коментар
  1. Для чого писати для багатьох людей не зрозумілі слова,якщо в українській мові є відповідні слова?Холістичний-цілісний,комплексний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця