<

Нововолинці незадоволені тим, що в торговому центрі декілька тижнів працює лише один вхід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 1.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

До журналістів інтернет-видання «БУГ» звернулися мешканці Нововолинська, які стурбовані тим, що у торговому центрі, що межує з супермаркетом «Вопак» уже декілька тижнів працює лише один вхід.

Варто зауважити, що так, як приміщення велике, то у ньому раніше функціонували два входи.

«Від Нового року зачинений вхід у торговий центр. Двері зламалися. Декілька днів була відкрита лише частина з пандусом. Але тоді через погодні умови кілька людей ледве не травмувалося», – повідомляє очевидець.

Незручності відчувають і продавці. Покупці вже декілька тижнів заходять через центральні двері. Аби здійснити необхідну покупку люди  проходять через усе приміщення, в результаті чого у коридорі збирається натовп.

Мало хто з покупців доходить до необхідного відділення торгового центру. У багатьох підприємців знизився рівень продажів товарів

З цією проблемою неодноразово зверталися до виконавчого директора Людмили Савчук.

«Я тут ні до чого. Двері будуть 8-10 лютого, адже їх за день не полагодять, – пояснює Людмила Савчук. – Взагалі сам орендар повинен відповідати за всі поломки. Підприємці мають зібратися і встановити нові двері. Той, хто орендує, відповідає за пожежний стан, за електроенергію і за таке інше».

Варто зауважити, що орендатором приміщення є людина, що мешкає в Луцьку – Олег Крижанівський.  Підприємці писали листа з проханням вирішити цю проблему, але відповіді так і не отримали.

Той факт, що на такий великий магазин тимчасово діє лише один вхід, видається нелогічним, адже у разі виникнення якоїсь надзвичайної ситуації, евакуювати людей буде важче.

Як зауважили нововолинські рятувальники, цей вхід має бути відчиненим теж, аби не порушувати правила пожежної безпеки.

«Нас як покупців тривожить чому зачинені двері до торгового центру. Тут відразу і посуд, і телефони, і спортивне знаряддя продається», – розповідає відвідувач магазину.

Нагадаємо, що 14-го вересня надійшло хибне повідомлення про замінування супермаркету “Вопак”.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа