<

Нововолинського волонтера нагородили подякою від голови Волинської ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 10.01.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Подяку голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з рук Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова отримав волонтер Валерій Курстак.

Керманич міста, вручаючи нагороду, зазначив, що волонтерська діяльність Валерія Курстака заслуговує найвищих похвал, оскільки від початку революційних подій в країні, не рідко ризикуючи власним життям, відчайдушно допомагав українським військовим.

Знаючи проблеми військових підрозділів, офіцер запасу Валерій Курстак ще на початку весни організував групу людей, аби спільними зусиллями допомагати військовослужбовцям 51 окремої механізованої бригади. За час проведення антитерористичної операції на передову особисто доставляв допомогу понад 30 разів.

«Лисичанськ, Старобільськ, Дебальцево, Волноваха, Гранітне – і це далеко не увесь перелік міст, у які доставляється допомога військовим. Крім амуніції та засобів гігієни, ми намагаємось привезти на передову частинку домашнього тепла. Напевно, ми були першими хто радував домашніми смаколиками солдат: варениками, голубцями, пельменями та іншими стравами, приготованими їхніми рідними та близькими людьми. Приємно, що наші старання не минають даремно, солдати такої уваги та підтримки потребують і цінують її, а наша місія як волонтерів – допомагати їм як морально, так і матеріально»,—розповідає Валерій Курстак, волонтер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця