<

Діти у таборі “Прикордонник”, що біля Нововолинська допомагають воїнам АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 1.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ 1 коментар

У вівторок, 30-го червня, у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Прикордонник” проводилась соціальна акція – діти, що відпочивають у таборі, плели маскувальні сітки та “кікімори” для використання в зоні АТО.

Акцію організувала об’єднана волонтерська група міста Нововолинськ, а саме Леся Дубик та Дмитро Кириченко.

“Ми щиро вдячні Нововолинській швейній фабриці за надані матеріали для сіток та усім хто долучився. На фронті такі вкрай необхідні, адже без маскування нашим бійцям не обійтися” – зазначають волонтери.

“Діти радо допомагали, віднеслись до завдання з ентузіазмом. Кожен старався внести свою долю у цю благородну справу. Такі акції для дітей необхідні – вони розвивають почуття патріотизму та небайдужості до ситуації в країні” – зазначає директор табору, Лариса Вознюк.

Крім того, дітвора писала листи на фронт, повні підтримки та теплих слів. Особливо активними були діти зі східних регіонів країни та діти, батьки яких воюють в зоні АТО, що також відпочивають в таборі. Їм, як нікому іншому, відомий весь біль та страх війни.

На завершення діти урочисто вручили сітки, “кікімори” та листи волонтерам для подальшої передачі на передову в зону АТО.

DSC02754_tn
DSC02763_tn
DSC02768_tn
DSC02776_tn
DSC02779_tn
DSC02783_tn
DSC02793_tn




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця