<

Нововолинські рятувальники навчали вихованців пришкільного табору діям під час виникнення терористичного акту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:51 | 24.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23 червня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська Волинської області провели День цивільного захисту на території Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 для вихованців пришкільного табору.

Під час заходу співробітники ДСНС розповіли дітям, як треба діяти у випадку виявлення вибухонебезпечного предмету, як користуватися вогнегасниками та протигазами. Особливу увагу акцентували на порядку дій у випадку терористичного акту чи його загрози: як слід укомплектувати екстрену валізу, як поводитися під час евакуації і де ховатися у випадку небезпеки, – інформує сайт облуправління ДСНС.

Крім того, рятувальники продемонстрували вихованцям пришкільного табору можливості пожежно-рятувальної техніки та вручали листівки з переліком основних правил безпеки при настанні надзвичайної ситуації, аби вдома діти могли переглянути корисну інформацію.

Подібні заняття покликані підвищити обізнаність молоді у питаннях цивільного захисту і теоретично підготувати підростаюче покоління до дій у будь-яких непередбачуваних ситуаціях.

5
2
1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця