<

Нововолинськ проводить підготовчі заходи до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 18.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський зустрівся з представниками міської організації «Спілка Чорнобиль».

Під час засідання обговорили план  заходів у рамках відзначення в квітні  30-х роковин Чорнобильської катастрофи. Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС порушили  клопотання про надання  матеріальної допомоги  тим членам Спілки, котрі  потребують лікування, – повідомляє сайт міської ради.

Під час зустрічі йшлося про встановлення додаткової меморіальної плити пам’яті  з іменами померлих біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобильської катастрофи». Близько 80  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нашого міста уже відійшли у вічність.

Присутні виступили з пропозицією  нагородити   у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської трагедії  активних учасників – ліквідаторів  грамотами  виконавчого комітету Нововолинської міської ради, а також порушити клопотання про представлення окремих членів Спілки до відзначення державними нагородами.

До цієї дати у навчальних закладах Нововолинська проводитимуться тематичні заходи. У бібліотеках міста організують тематичні полиці та книжкові виставки, що висвітлюватимуть участь земляків у ліквідації аварії на ЧАЕС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця