<

Нововолинець крав вінки з могил

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 21.06.2017 / Новини, Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На початку червня до Іваничівського відділення поліції звернувся 55-річний житель Новолинська та повідомив про те, що на кладовищі поблизу села Космівка, Іваничівського району невідомий знімає  вінки, які знаходяться на могилах.

Поліцейські встановили особу зловмисника, відкрили кримінальне провадження та оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, – інформує сектор комунікації поліції у Волинській області.

«9-го червня до Іваничівських поліцейських звернувся 55-річний мешканець Нововолинська із заявою про те, що невідомий чоловік знімає вінки на кладовищі, поблизу села Космівка Іваничівського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що 35-річний житель Нововолинська викрав 15 вінків із трьох могил на кладовищі. Чоловік мав намір обпалити вінки та дріт здати на металобрухт. Зловмисник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки», – розповів начальник Іваничівського відділення поліції Ігор Дорохольський.  

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або  над тілом померлого) Кримінального кодексу України та оголосили про підозру в інкримінованому злочині. Санкція статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі від трьох до семи років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця