<

Нововолинськ у вишиванках: місто святкує День Незалежності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 24.08.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
72
/ 1 коментар

24-го серпня нововолинці урочисто відзначають 26-ту річницю незалежності України.

У програмі заходів цьогоріч: презентація картин місцевих художників, святкова хода «Я по світу іду в вишиванці», флешмоб «Є у кожного в нас мрія своя», розваги для дітей, свято краси «Українська врода – 2017», концерт та інше.

Сотні нововолинців, одягнуті у вишиванки, взяли участь в урочистій ході, мета якої – популяризація національного одягу та підтримка патріотичного духу українців. Місцеві жителі розповідають, що національний одяг купують, створюють самі або ж передають із покоління в покоління.

Після урочистої ходи учасники свята, серед яких був і міський голова Віктор Сапожніков, представники влади, громадських об’єднань, підприємств та організацій прийшли до Майдану Незалежності. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся мер Нововолинська, традиційно, прочитавши промову із листочка.

З нагоди свята Віктор Борисович вручив відзаки та подяки людям, які “вносять” свій вклад у розвиток міста.




один коментар
  1. Найбільше мені імпонує панно на стіні з трьома мужиками -партізаном, солдатом і робочим під жовто-блакитний прапором. Я пам’ятаю раніше це був радянський прапор там ще серп з молотом віден.Ето хто вони тепер Січових стельци? Здерли зовсім цю пародію або що … Всі стали щирим українцями вишиванки, всі справи он навіть вояки УПА є .При совку напевно на партзборах засідали .Совсем з глузду з’їхали …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця