<

«Народний контроль» вимагає ремонту сходів біля школи в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 29.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ 1 коментар

У ЗОШ №5 міста Нововолинська протягом багатьох років руйнуються сходи до спортивного майданчика.

Містяни продемонстрували знімальній групі «Народного контролю»: аби зі школи дістатися спортивного майданчика, треба пройти екстремальними сходами чи то з одної, чи з іншої сторони, – повідомляє прес-служба «Народного контролю»

Один із небайдужих батьків – пан Сергій – розповів: ніякого облагородження чи навіть ремонту шкільної території не проводили вже з півтора десятка років, і людям хотілося би, аби на такі проблеми міська влада таки реагувала.

Активісти «Народного контролю» у Нововолинську вже підготували письмове звернення до міської влади.

«Ми хочемо, щоб міський голова, його заступника з питань освіти і все-таки звернути увагу на ЗОШ №5 та виділити певну суму на реконструкцію або капітальний ремонт сходів», – розповідає активіст «Народного контролю» у Нововолинську Володимир Власюк.

Водночас у мерії заявили, що проблему нічого не чули.

«Ми вивчимо це питання, і тоді побачимо, наскільки ті сходи потребують ремонту. Якщо там така жахлива ситуація, безумовно, треба буде думати, що там зробити», – пообіцяв перший заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський.




один коментар
  1. Дану проблему вже висвітлюють біля року, моя дитина ходить в дану школу.
    На випускній лінійці керівництво школи тах хвалило депутата Леоніда Климовича, що він так допомагає школі- НЕ БАЧУ жодної реакції депутата, хоча він переміг по нашому округу,і БАГАТО ОБІЦЯВ ЗРОБИТИ.
    Не словом, а ділом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця