<

Наймолодший у Волинській області кандидат на мери балотується в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 5.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 11

Журналісти “БУГу” перевірили списки ЦВК у Волинській області й поцікавилися віковими категоріями кандидатів, що балотуватимуться на мера на місцевих виборах 25-го жовтня 2015-го року.

Наймолодшим у Волинській області і єдиним кандидатом на мера, який народився в незалежній Україні, став уродженець Нововолинська, двадцятирічний самовисуванець  Андрій Кравченко. Сам кандидат аргументує своє бажання брати участь у виборах тим, що місту потрібні нові обличчя і “лише молода кров може змінити життя у нашому регіоні”.

12115837_731657946964947_675951184594602942_n_tn

“Якщо нововолинці оберуть мене мером, то обіцяю, що керуватиму містом лише 40 років, і все одно навіть  тоді залишатиму посаду молодшим за нині діючого мера Віктора Сапожнікова“, – говорить кандидат.

До слова, найстаршим претендентом на крісло мера у Волині є Петро Саганюк, 1950-го року народження, міський голова Володимира-Волинського, котрий балотується від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. У п’ятірку кандидатів на мера найбільш поважного віку у Волинській області входить і нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, 1954-го року народження, депутат від БПП.




коментарів: 11
  1. а яка освіта в наймолодшого і де можна ознайомитися з передвиборчою програмою?

  2. Цікаво хто спонсорує виборчу компанію наймолодшого кандидата? Доходи тренера з танців не вельми розкривають щирість Андрія обійняти посаду мера. Тому прошу пояснень, щодо походження фінансів на виборчу компанію? Якщо технічний кандидат, тоді в чию користь? Дякую!

  3. Сделали из важного обязательства каждого гражданина фарс и комедию. Зачем малыша на выборы отправлять? Поржать? Пацанам во дворе корочку показать? Голоса отобрать у нормальных кандидатов?
    И этот малыш на “Танцюють вси” говорил, что политика нужна ему для того, чтобы “место для танцев выгоднее в оренду взять”.
    Кажется, мы стали забывать, что такое выборы и для чего они, кто такие граждане страны. Стыдно и больно за такую Волынь. Увы.

    • Ты не смейся, а делай выводы. Мы, твои почти одногодки, делом страну защищаем, а ты здесь игры играешь.

    • Ніхто не сміється оприлюдни передвиборчу програму нехай люди ознайомляться , зроблять висновки можливо та й набереш декілька відсотків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця