<

На «БРВ Україна» відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання для рятувальників міста Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 13.02.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

13 лютого на пункт зв’язку частини 5 ДПРЧ м. Нововолинська поступило повідомлення що виникла  пожежа в  складі готової продукції на   ТзОВ «БРВ Україна» м. Нововолинськ, вул. Луцька, 15.

   Відповідно до тактичного задуму, в результаті ненадійного контакту автоматичного запобіжника та в подальшому теплових проявів електричної енергії (іскри, високої температури) виникла  пожежа у складі готової продукції. При пожежі у складі готової продукції на момент прибуття перших підрозділів пожежа пошириться на площу близько 300 м². Приміщення складу готової продукції сильно задимлені, пожежа буде поширюватися на всю площу складу.

  Вогнеборці, що прибули на місце умовної аварії, провели евакуацію працівників з території заводу. Перше відділення рятувальників у складі ланки ГДЗС провела рятування одного з працівників підприємства який отримав отруєння чадним газом, а друге відділення рятувальників також у складі ланки ГДЗС провели локалізацію та ліквідацію умовної пожежі.

   Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, надзвичайну ситуацію ліквідовано вчасно.

   Поставлена мета проведення навчально-тренувальних занять була досягнута оскільки керівники  підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань. Дії особового складу 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини були відзначені, як узгоджені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер