<

«Моя зарплата мене влаштує, якщо вона буде як у депутатів Верховної Ради», – Сапожніков

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:02 | 27.01.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 5

Нововолинський міський голова має найбільшу заробітну плату серед голів громад Волинської області.

Громадський рух ЧЕСНО вирішив дослідити декларації 2016-го року очільників 17-ти райцентрів Волині.

Більшість голів волинських міст та селищ мають удвічі більші доходи від звичайних мешканців області. Утричі перевищує середню зарплату дохід очільників лише чотирьох міст.

Найбільше серед числа голів громад заробляє Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. Його зарплата більша від середньої по області у майже чотири рази.

На запитання представника Громадського руху ЧЕСНО, чи вдосталь службовцю його зарплати, він відповів:

«Моя зарплата буде мене влаштовувати тоді, коли вона буде відповідати моїй зарплаті хоча б 2012-го року в доларовому еквіваленті. Або як у депутатів Верховної Ради, які ні за що не відповідають», – коротко резюмував Сапожніков.

Мер міста задекларував за 2016-й рік 186 тисяч гривень заробітної плати за основним місцем роботи, більше 12-ти тисяч – за сумісництвом на посаді доцента кафедри фінансів Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту. Також Сапожніков отримав 84072 гривень пенсії.

Згідно декларації 2016-го року у власності в міського голови земельна ділянка та квартира у Нововолинську, а також 900 м2 землі в селі Світязь Шацького району. Проживає Сапожніков в будинку площею 200 м2, який орендує. Мер має також у власності дачу, гараж та автомобіль Skoda Superb Classic 2008-го року випуску.

На рахунках в “Ощадбанку” Сапожніков мав 20,1 тисяч доларів та 7,6 тисяч гривень. В “Приватбанку” – 2,5 тисяч євро та 10,4 тисяч гривень.

У дружини мера були відкриті рахунки в різноманітних банках на загальну суму 169, 5 тисяч гривень та 5 тисяч доларів, а також наявні 11 тисяч євро, 11 тисяч доларів та 20 тисяч гривень готівкою та активи в дорогоцінних металах вартістю 132,6 тисяч гривень.

Як ви вважаєте, 15, 5 тисяч гривень на місяць – це гідна заробітна плата для міського голови?

Про винагороду за працю в минулому році та чи змінилась вона до бажаних цифр, можна буде дізнатися після подання мером е-декларації за 2017 рік.




коментарів: 5
  1. А за що ти відповідаєш, при тобі були розвалені всі підприємства міста,10 шахті рік не платили зарплату,людям в Волиньвугіллі заплатили за вересень,за вересень карл,будинки ділянки заощадження відповідальщик.

  2. А ці всі доллари, евро, золото і гривні, а також купа нерухомості за зарплату держслужбовця за 20 років??? Більше ж він ніде і не працював!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок