<

Міжнародний День Землі відзнгачили у Нововолинському електромеханічному коледжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 26.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

До міжнародного Дня Землі, який відзначають 22 квітня, у Нововолинському електромеханічному коледжі провели місячник Охорони довкілля, який розпочався іще 20 березня. Студенти коледжу різних курсів назбирали понад 80 кг використаних батарейок. Була запланована та проведена акція на честь студентів, що брали участь в АТО. Аби вшанувати їхню мужність біля навчального закладу посадили алею пам’яті.

У рамках місячника також був оголошений конкурс стіннівок на екологічну тематику. Варто зазначити, що студенти активно долучилися до акції, проявивши зацікавленість, стійкі особистісні цінності та активну життєву позицію.

На завершення був проведений брейн-ринг на тематику, яка стосується охорони довкілля, де участь брали 2 збірні команди електромеханічного відділення та комп’ютерно-економічних дисциплін. Учасники проявили себе як досвідченні знавці питань екології та охорони довкілля, даючи відповіді майже на усі запитання. Глядачі також не пасли задніх і долучившись до гри давали правильні відповіді на запитання.

Команда проекту Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії долучилася до заходу – переможцям та учасникам були вручені подарунки, придбані за кошти європейського Союзу. Проведення таких заходів є актуальним у наш час, адже екологічна освіта та виховання спрямовані на формування екокультури мислення та поведінки людини у всій багатогранності її стосунків із довкіллям. А це добрий фундамент і запорука того, що природа матиме більше шансів, аби вберегтися від негативного антропогенного впливу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця