<

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков поголив вуса

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 1.04.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 6

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков вирішив змінити зовнішність, поголивши вуса. 1-го квітня читачі інтернет-видання “БУГ” помітили міського голову без козацької прикраси.

Що змусило Сапожнікова піти на такий крок — наразі невідомо. Зміни в іміджі мера привели до здивування його виборців. Одні відгукуються схвально про його новий образ, деякі зовсім залишилися розчарованими, бо “хто такий Сапожніков без вус?”. Є загроза, що значна частина виборців не проголосує за Віктора Борисовича на наступних виборах, якщо він залишиться безвусим.

Чи знає міський голова, що вуса – то річ суто французька? Прийшла до нас від пращурів наших, ґаллів, і стала за ознаку національного нашого характеру.

Краса і вуса – дуже умовне поняття. У суспільстві, де безвусих чоловіків абсолютна більшість, вуса привертають увагу оточуючих, будучи відмінною рисою і виділяючи з натовпу такого чоловіка. Про мужчину, який носить вуса, створюється враження незалежної та успішної особистості, з власними поглядами. А як тепер сприйматимуть мера нововолинці, коли він поголився?

Подивитися на безвусого мера в шахтарське місто прибули нардеп Ігор Гузь, голова Волинської облради Ігор Палиця.

“Віктор Борисович, очам своїм не віримо!”

На нараді у присутності поважних гостей твердо вирішено: оперативно та в позачерговому порядку нагородити мера за відважність. Тільки як це зробити? Правильно! Провести церемонію “Людина року 2017”!

Вітаємо Віктора Борисовича! Безвусі не здаються…




коментарів: 6
  1. Всьо….капець. Перевибори. ” А Вы не знаете зачем Витька усы сбрил” (“Брильянтова рука”,)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця