<

Мешканці відстояли відділення ПриватБанку в Благодатному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 29.01.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
9
/ коментарів 9

У селищі Благодатне ПриватБанк планував зачинити відділення у зв’язку з нерентабельністю. 29-го січня на зустрічі з керівництвом банку вдалось домовитися щоб відділення працювало.

Як повідомив селищний голова Благодатного Олександр Топорівський, ПриватБанк у селищі працюватиме, переїде в інше приміщення, яке наразі обирають.

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрієй Войтенко на зустрічі з громадою селища зазначив, що відділення нерентабельне, але буде ще цілих півроку для покращення ситуації.

Селищний голова на своїй сторінці у фейсбук написав поради жителям, щоб відділення функціонувало:

“- розраховуйтесь у магазинах карткою. Це збереже Ваш час, зменшить витрати банку, а в трьох магазинах – це бонус – 1%, який можна використати для наступних покупок;
– відкривайте картки, страховки, купуйте залізничні квитки, оплачуйте послуги у відділенні.

Дякую ініціативній групі, нашим людям за підтримку (збір підписів), депутату ВР Ігорю Гузю, депутату облради Валерію Курстаку“, – написав Топарівський.




коментарів: 9
  1. відстояли вони.. совок якийсь.. це тільки кляті комуняки намагалися у всякому селі на три подвіря тримати школу, медпункт та пошту ! а тут ринок – сказано нерентабельно – ну й пішли геть !

        • Я не понял, а что, “намагалися у всякому селі на три подвіря тримати школу, медпункт та пошту” – это плохо? Там что, люди второго сорта?

        • ” тільки кляті комуняки намагалися у всякому селі на три подвіря тримати школу, медпункт та пошту” -я так понял, что для вас это плохо. Тогда, по вашему, в сёлах живут люди второго сорта и они этого не достойны? А вы, случайно, не житель столицы?

          • да, це було погано, бо це були не риночні методи ! прибуток понад усе ! а якшо його нема – то це якийсь совок, якого Україна на щастя позбулася ! прально, Нормальний пацан ?

  2. “Що не так?” “…це тільки кляті комуняки намагалися у всякому селі на три подвіря тримати школу, медпункт та пошту!” А вы считаете, что это плохо?! У вас в голове что-то не так! Там что, живут люди второго сорта? А вы себя считаете столичным денди?

  3. Та меру Топорівському до одного місця що робиться в селищі якби не люди то його давно закрили. Він даже не повідомив людям що приїжає представник від Приватбанку, люди самі взнали від місцевого депутата Курстака за що йому і дякуємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця