<

Мером Нововолинська через училище може зайнятися прокуратура

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 6.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Колектив Нововолинського вищого професійного училища звернувся до обласної ради через майже мільйонний борг освітній установі.

Із відповідною заявою виступила директор навчального закладу Людмила Панасюк  під час засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 6 квітня, ‒ пише Конкурент.

Згідно зі зверненням, за березень 2016 року загальний борг зі всіх статей склав 976 069 гривень. Із них 441 083 гривні – невиплачені зарплати. «Місто нас не бере і область не бере», – каже Людмила Панасюк.

Керівник навчального закладу розповіла, що зверталася із цим питанням до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, який запевнив, що на міського голову Нововолинська Віктора Сапожнікова подали в суд, однак, зі слів директора освітнього закладу, наразі жодних результатів немає.

«Ковельські і володимирські освітні заклади зарплату отримали, а ми ще ні», – стверджує Людмила Панасюк.

Голова комісії Анатолій Вітів запропонував направити заяву Нововолинського ВПУ до прокуратури.

«Невиплата зарплат – це кримінальна відповідальність. Ми подаємо в прокуратуру, будемо піднімати питання на сесії. Шукатимемо шляхи, звідки взяти ці гроші», – заявив голова комісії.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця