<

Мер Нововолинська розповів про результати зустрічі з Володимиром Демчишиним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 24.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міський голова Віктор Сапожніков розповів про зустріч із Міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним, яка відбулося учора у столиці.

На сьогодні існує заборгованість із виплати заробітної плати гірникам, яка становить  понад 40 млн. грн. Міністр пообіцяв про можливе  фінансування цього тижня, – пише сайт міської ради.

За словами  Віктора Сапожнікова, є й проблема на 10-й шахті і його турбує  те,  як освоюватимуться задекларовані на цей рік 200 млн. грн.

Під час зустрічі у профільному Міністерстві  обговорювали  перспективи розвитку волинської вугільної галузі, зокрема аспекти реформування ДП «Волиньвугілля». Йшлося про кадрові  призначення на державному підприємстві, про подальшу діяльність шахти № 9 «Нововолинська». На думку   Міністра енергетики й вугільної промисловості, це вугільне підприємство може ще деякий час працювати у структурі ДП «Волиньвугілля».

Також вели мову щодо оплати робіт з водопониження на окремих вулицях Нововолинська, вартість яких становить 1, 2 млн. грн. Для пришвидшення   надходження коштів буде проведена попередня перевірка  обсягів виконаних заходів.

За словами Віктора Сапожнікова, шахтарські питання залишаються у полі зору міської та обласної влад, а завдання шахтарських колективів –  працювати над вуглевидобутком. 

У Києві  голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик  також матиме розмову з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця