<

Медиків Нововолинська привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 14.06.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 2

14-го червня в Нововолинську медиків привітали з професійним святом, яке відзначають в третю неділю червня.

На урочистому заході були присутні працівники трьох медичних установ – комунальних некомерційних підприємств “Нововолинська центральна міська лікарня”, “Центр первинної медико-санітарної допомоги” та “Нововолинська міська стоматологічна поліклініка”. Утворилися вони внаслідок реформи, яка триває в Україні.

День медика – це професійне свято всіх без винятку працівників галузі охорони здоров’я. Лікарі, медсестри та санітари традиційно приймають вітання. Ці люди присвятили своє життя допомозі іншим.

В актовому залі Нововолинського ЦДЮТ медиків привітали та вручили грамоти. На початку з побажаннями для своїх колег висловив лікар-уролог, перший заступник міського голови, секратар ради.

Приєдналися до привітань народний депутат України Ігор Гузь та керівники медичних закладів Віктор Мороз, Ольга Попіка.

Присутній на урочистостях нардеп зазначив, що символічним є свято не тільки для медиків, а й для всіх без винятку.

“Коли біда, йдемо до вас і просимо про допомогу. Без сумніву ваша робота цінна для всіх українців. Хочу побажати вам оптимізму. В цій ситуації зі змінами міністрів та реформою головне – не опускати руки і вірити в краще. Моїй команді довелося працювати з паном Морозом і домовилися про подальшу співпрацю”, – зазначив Гузь.

За відданість своїй роботі медикам подякував головний лікар НЦМЛ та побажала професійного розвитку керівниця Центру ПМСД.




коментарів: 2
  1. а що , в нашій лікарні ще когось виліковують ? наголос на слово ВИЛІКОВУЮТЬ.ВСІ ЦІ ЗБОРИ НА ЧОЛІ З ТАК ЗВАНИМ ДЕПУТАТОМ – ФЕЙК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця