<

Мистецтво VS вандалізм або Хто краще розмальовує фортецю в парку Нововолинська: оцініть творіння художників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 10.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
16
/ коментарів 17

У Нововолинському парку культури та відпочинку розмальовують фортецю: на стінах з’являються казкові герої, а також різноманітні написи «митців».

Радісна новина цьогоріч для мешканців Нововолинська: нарешті за багато років у парку відбулися зміни. Оновили дитячі замки, які стояли занедбаними і були місцем для розваг наркоманів та справляння фізіологічних потреб (хоча немає гарантії, що місце не продовжитимуть використовувати для таких же цілей).

На ремонтні роботи витратили 190 тисяч гривень. Зробили реставрацію, пофарбували і наносять малюнки героїв мультфільмів.

Однак, мистецтвом займаються не лише художники. Раніше за них інші «митці» встигли нанести своє бачення прекрасного. На фортеці постійно з’являються різноманітні написи. Один із таких уже навіть довелося зафарбувати. Але «майстри» прикладають свою руку знову і знову.

Оцініть, чиї малюнки кращі:




коментарів: 17
  1. А чому не поставити камери відеонагляду і ловити правопорушників … і наказувати так так щоб їм в два рази той ремонт заплатити …

  2. Поки не буде якісних камер в парку, той “замок” буде пописаний і замінований продуктами життєдіяльності. Це неминуче для міста де майже 40% жителів ведуть напівмаргінальний спосіб життя.

    • Я би сказав маргінальний…
      Як і деякі коментатори, про азарова, порошенка і тд. Усюди плетуть політиків, дауни. З себе почніть!

  3. що за мудак/кремлебот тут сепара/зрадника азірова згадує? за яником скучили? – їдьте за поребрік, там вони 2є ховаються, поспілкуйтесь по душам, але назад не повертайтесь

  4. Доброго вечора!Зате нікого не засмущала цифра 190 тисяч)))За штукатурку,побілку,драбину,і лавочки)))

  5. Хах)Видалили коментар!
    ок.Я повторю)Всі пишуть про все,тільки нікого не смущає цифра в 190 тисяч!За штукатурку,побілку,і лавочки)Не слабенька така реставрація))))Напевно дешевше було б клінкером обкласти)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця