<

Керівника нововолинського водоканалу спіймали на корупції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 12.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Прокуратурою міста Нововолинська складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення начальником комунального підприємства «Нововолинськводоканал». 

З’ясувалося, що у 2014-2015 роках очільник підприємства неодноразово закупляв для потреб КП труби різного діаметру у себе ж самого – як у приватного підприємця. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Закупивши труб на загальну суму майже 30 тис. грн., посадовець жодного разу не повідомив про наявний у його діях конфлікт інтересів свого керівника – Нововолинського міського голову.

Відтак суд, розглянувши складений прокурорами протокол, притягнув начальника КП «Нововолинськводоканал» за це до адміністративної відповідальності у виді штрафу в сумі 1700 грн.

Постанова суду уже набрала законної сили.




один коментар
  1. Ну, ось вам іще один факт корупції у структурній одиниці міськради. Тек-с, а прокуратура не мала права цього робити, окрім свого представництва у судах. Порушуєте, Олександре Володимировичу, порушуєте… :))) 1700 і 30 000. Вловили різницю? Такі операції, мабуть проводилися не вперше. Хто за все відповідає зідно “Закону Про місцеве самоврядування”, ст. 42 пп. 4, 5, 6, Не читали? То прочитайте. Вікторе Борисовичу, а ви там не у долі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця