<

ГПУ готова віддати приміщення нововолинської прокуратури у власність міста 

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 2.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 6

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не заперечує проти передачі будівлі прокуратури у комунальну власність громади Нововолинська за умови розміщення в ній дитячої дошкільної установи та надання Нововолинською міською радою приміщень для шести працівників прокуратури з нормальними умовами для праці.

Про це йдеться у відповіді на депутатський запит Ігоря Гузя, щодо передачі у комунальну власність громади міста будівлі прокуратури, яка розташована за адресою: місто Нововолинськ, вулиця Маяковського, 19.

У відповіді повідомляється про те, що ця будівля передана в державну власність із закріпленням її на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України. За час використання цього приміщення органами прокуратури проведено його реконструкцію, ремонт та облаштування прибудинкової території. Станом на сьогодні в будівля розташовується Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області штатною чисельністю 6 одиниць.

ГПУ не заперечує проти передачі будівлі прокуратури у Нововолинську для розміщення там дитячої дошкільної установи.

untitled-2

“Дякую Генерельному прокурору України Юрій Луценко за позицію!  В 90-их роках у місті гірників близько десятка приміщень дитячих садків було або перепрофільовано для використання іншими державними установами або розпродано… Тепер справа за малим, для працівників прокуратури у Нововолинську підшукати відповідне значно менше приміщення. Переконаний, що Віктор Сапожніков справиться, а як ні то допоможемо) Окрема подяка помічнику Борису Карпусу який публічно підняв та розгорнув цю тему в мережі.” – написав у фейсбуці нардеп Ігор Гузь

Нагадаємо, що 26-го жовтня Карпус розпочав громадську кампанію за повернення приміщення у власність міста.

borys-karpus




коментарів: 6
  1. Ото діло! Конкретно і чьотко! Анатолю, вчиться в нашого нардепа як треба працювати! Не тільки словом, але і ділом!

  2. Дуже багато людей не мають можливості поставити лайк по тих чи інших причинах -хоча переважна більшісь населення за те те щоб дитячий садочок був , – для шести працівників прокуратури -воно таки завелике.Моя думка -лайки ставити зайве -потрібно вже робити кроки по поверненню приміщення для дітей.

  3. Молодцы , треба діяти і вірю в нас як увеликої і розумної громади міста Новововлинська це вийде . Старт вже є .

  4. ахаха. та не віддасть її прокуратура. по одній простій причині: сапог не зробить це дитячим садком, а це умова передачі. не дасть грошей ( а це величезні гроші, від ком послуг до переобладнання для потреб дітей), ше шось там придумає.
    так що запийте холодною водою

    • Все правильно!!!Знову починають мутити!!!Як це дітки будуть відчувати себе в тих кабінетах? Знову кошти на перебудову? Доречі,приміщення було передане в держ власність у вересні 2014р. А до цьго??? Луценко не дурний-не хоче утримувати таке приміщення на декілька чоловік і ще окрім того прокуратурі потрібно НАДАТИ приміщення!!!Молодець руками недолугої громади -вбиває двох зайців-а старий побратим Сапожніков допоможе!!! Генпрокуратуру потрібно заставити повернути борг- побудувати в Нововолинську дитсадок за власні кошти.Це стосується і інших,які *живуть* в бувших дитсадках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця