<

Голова ОДА нагадав керівництву Нововолинська, що фінансувати ПТУ доведеться їм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 1.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Міста обласного підпорядкування пробують «перепихнути» фінансування профтехосвіти на фінансування обласного бюджету, хоча зобов’язані забезпечити їх фінансування принаймні у першому кварталі 2016 року.

Про це заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради у понеділок, 1 лютого, – повідомляє ВАР.

Гунчик навів приклад училища, яке реально розташоване в Іванівському районі, але зареєстроване у Нововолинську. Місто намагається «звалити» фінансування закладу на районний чи обласний бюджети.

Проте голова ОДА нагадав керівництву Нововолинська, що платити доведеться їм. Посадовець наголосив, що «позиція страуса не проходить», тому не можна залишати вчителів без фінансування. За його словами, нині в депутатів обласної ради немає претензій щодо фінансування профтехучилищ, «випендрюються тільки міські голови». Їм Гунчик навіть нагадав про прокуратуру.

Також він закликав запитати бізнес, громадські організації та федерацію роботодавців, які робітничі професії їм потрібно, а тоді відкоригувати напрямки підготовки.




один коментар
  1. Поки немає відповідного рішення Уряду, не треба нагружати міських голів, виплатіть викладачам і студентам їх гроші, бо жити місяць за Святим духом не всі можуть…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця