<

“Хочуть залякати, бо забагато працюю”, – юрист Віктор Порплиця коментує ситуацію з побиттям вікон в його квартирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 20.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
14
/ коментарів 14

Увечері 19-го березня невідомі особи розбили камінням вікно квартири колишнього начальника юридичного відділу ДП “Волиньвугілля” Віктора Порплиці, інцидент повторився вночі з 19-го на 20-те березня. Потерпілий впевнений: злочин замовлений, а за хуліганські дії злочинці отримали гонорар.

Про це Віктор Порплиця дізнався зі своїх джерел. Він вважає, що таким чином певні особи хотіли залякати його за його чітку позицію у відстоюванні інтересів шахтарів.

“Я нічого не лякаюся. Ті плани, що були, вони і надалі будуть”, – каже колишній начальник юридичного відділу ДП “Волиньвугілля”, який зараз судиться за поновлення на згаданій посаді.

19-го березня біля 20-ї години вперше розбили вікно в квартирі. Віктора Порплиці не було, вдома на той час перебували син і донька. Інше вікно розбили о 3-й годині ночі.

Він двічі викликав поліцію, сам знайшов речові докази хуліганських дій. Справою зайнялися правоохоронці.

“Мета злочинців – залякати, бо забагато працюю”, – каже Віктор Порплиця.

Конкретних підтверджень цій версії юрист не наводить, однак інцидент є промовистою ілюстрацією того, що відбувається у Нововолинську, як і того, що криміногенна ситуація в місті загострюється.




коментарів: 14
  1. Нагадує історію з великим АТОвцем Буторіним, в якого “стріляли”)))) дядько, кому ти треба, зависоке ЧСВ!!!! ткого корупціонера як ти ще пошукати треба!!!!

  2. Тут реально спостерігається слід Олександра Зоріна ген.директора Волинь вугілля, який плідно співпрацює з місцевими бандюками.

  3. схоже на недолугу спробу керівництва ДП”волиньБЕЗвугілля” примитивно залякати принципового юриста

  4. Не треба хамити!!! Принциповий юрист та чесний правозахісник, що твердо відстоює трудові права шахтарів Волині!!!

  5. Хочете мого коментаря? – Це помста за правду і принципову життеву позицію відомому у Нововолинську юристу Віктору Порплиці, від злодюг поза законом. Від вугільної мафії, від “господарів життя”. По-щурячому, вночі, за гроші і помиї з панського столу. За Віктором Зіновієвичем воно не заржавіє. Маєте, “госте”.

    • Анатоль що Ви мелите? Це ще той брихун разом з сім’єю Антонюків. Знаю його в роботі. Я незнаю хто Ви, але прочитавши ваші рядки, бачу Ви не ліпший. Я не ображаю Вас, а пишу свою думку

  6. бачте яка штучка може трапитись.чесному чоловікові вікна побили хулігани.бодя давай під ДП.

  7. Якщо таке вже погане те ДП”волиньБЕЗвугілля” то чому ж шановний Віктор Зіновійович так вперто хоче повернутись туди на роботу? Уже втретє? В чому секрет?Чесний ви наш…

  8. Який він «юрист»,колишній мент, якого і свої не поважали і зараз не поважають.

  9. Віктор то тобі люди Вінгрена бють вікна.тому що гроші погано відпрацьовуєш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок