<

До уваги виборців міста Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:59 | 9.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Відповідно до Закону України “Про місцеві вибори” № 595-VIII від 14.07.2015р., які призначено на 25.10.2015 року, відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Нововолинської міської ради з метою підготовки актуальних та достовірних списків запрошує виборців м. Нововолинська  звернутись до відділу для  уточнення своїх персональних даних.

На сьогоднішній день виборець також має можливість перевірити свої особиті  дані  через мережу інтернет зайшовши на офіційний сайт Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua/apex/f?p=111:login та пройти нескладний процес реєстрації, вказавши ПІБ, дату народження, власну електрону скриньку, яка буде використовуватись як ім’я  користувача в систему, та пароль. Прізвище, ім’я по батькові та дата народження, вказані при реєстрації, автоматично переносяться до пошукової форми при формуванні запитів до бази даних. Тому вказуйте вірні дані про себе (відповідно до вашого паспорта). Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна відправити лише один запит, відповідь на який буде надіслано на вашу електронну скриньку протягом 2-3 робочих днів. У повідомленні буде зазначено чи включені ви до Державного реєстру виборців та де знаходиться ваша виборча дільниця, – повідомляють на сайті міськради.

У разі не включення до Державного реєстру виборців вам необхідно звернутися до відділу ведення Реєстру за  місцем реєстрації, де за пред’явленням відповідних документів (паспорта) та заяви Вас включать до Реєстру виборців.

Наголошуємо, що користувач несе персональну відповідальність за достовірність даних та зловживання даним ресурсом.  Адміністратори сайту зобов’язуються обробляти персональні дані виборця в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

Якщо у Вас виникли питання щодо виправлення неточностей та будь-які інші питання, пов’язані з Державним реєстром виборців просимо особисто звертатись за адресою: м.Нововолинськ, б-р Шевченка, 7 каб 327,329 телефони 4-07-52; 4-91-64.

Відділ ведення Державного реєстру виборців  виконавчого комітету Нововолинської міської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа