<

Депутати Нововолинської міської ради вимагають скасувати рішення абонплати за газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 7.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 6

6-го квітня у Нововолинську відбулася позачергова сесія міської ради, на якій розглядалося питання недопустимості введення абонентської плати за підключення до системи газопостачання.

Відповідно до рішення Національної комісії, з 1-го квітня плата за газ нараховується як товар і як окрема абонплата за користування приєднаними потужностями.

Позачергова сесія була скликана на вимогу 17-ти депутатів, які напередодні попросили міського голову Віктора Сапожнікова обговорити це питання, аби в подальшому звернутися до керівництва держави з пропозицією скасувати рішення щодо абонентської плати за газ.

Андрій Сторонський зауважив, що це питання викликало резонанс у суспільстві, а, особливо, серед жителів приватного сектору.

“Ми вирішили, що депутати міської ради не повинні стояти осторонь цього рішення. Тому пропонуємо звернутися до Президента, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради, Голови Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг про заборону здійснення такої абонентської плати”, – додав він.

“Це ноу-хау жорстко вдарить по простих українцях, які проживають у квартирах та використовують газові плити, оскільки вартість газопостачання подорожчає в три рази… Найцинічнішим у новому поборі є те, що на абонентську плату не розповсюджується система субсидій”, – йдеться у зверненні.

Депутати Нововолинської міської ради таке рішення підтримали.




коментарів: 6
  1. Який жах. Знову популістські рішення із подачі відомих владних осіб міста, щоб сподобатися виборцям. Із прицілом на майбутні вибори. Для замазування депутатської бездіяльності і відсутності звітів про виконану роботу. Лизнули в д***у? А ніби, так добре зробили громаді! Та, вони (Кабмін) й без вашого рішення призупинили абонентську плату за користування трубопроводами, іще за три дні до того. Слава меру! Чергова “перемога” його персональної команди. Віват!

    • А вони телевізор не дивляться-не чули що все зупинено! Піарщики хренові! От часу проконтролювати,як ремонтують дорожне покриття в Нововолинську немає! Хочу бачити документи на ремонт доріг!!!! Які розцінки,які гарантії!!! Вже писав про це- і ні одне не прореагувало!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок