<

Через перенесену зупинку люди погрожують перекрити трасу Нововолинськ-Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 19.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 6

У понеділок, 18 листопада, нововолинський міський голова Віктор Сапожніков провів черговий прийом громадян. За допомогою звернулися понад 30 нововолинців. Серед них мешканці провулку Березового, які обурені тим, що перенесли автобусну зупинку і вимагають зробити її ближче до своїх будинків або облаштувати ще одну.

Очільник шахтарського міста розглянув два колективних звернення і 12 індивідуальних, – інформує Район.Іваничі з посиланням на Нововолинськ.com.

Проблеми, з якими звертались жителі шахтарського міста, в основному, стосувались житлово-комунальної та соціальної сфери, а також земельних питань.

З колективним проханням до очільника міста звернулись жителі провулку Березового. Вони обурені тим, що перенесли автобусну зупинку і вимагають зробити її ближче до своїх будинків, або ж облаштувати ще одну «на вимогу» якнайближче повороту на РЕС. В іншому випадку погрожують перейти до більш радикальніших методів, наприклад, перекрити трасу Нововолинськ – Іваничі.

Адже наразі маршрутки зупиняються лише неподалік «Продхолоду». І місцевим мешканцям потрібно по кілька разів на день ходити кілька кілометрів «дорогою життя».

«Ми обурені тим, що автобусну зупинку поблизу колишнього «Молокозаводу» перенесли по маршруту Нововолинськ – Благодатне ближче до «Продхолоду». Під час перекладання нового водогону Нововолинським водоканалом було зруйновану стару зупинку, внаслідок чого водії маршруток вимушені були зупинятись приблизно в районі її колишнього існування. А на днях ми з подивом виявили такий собі «сюрприз»: певно для зручності відвідувачів «Крайньої хати» у вигляді новісінького знака зупинки ще на метрів 400 далі від повороту на РЕС.

А провулок Березовий, де ми живемо, розташований більш ніж за кілометр від автотраси по сусідству з Нововолинською філією ПрАТ «Волиньобленерго» . Оскільки в цьому районі нема навіть простого продуктового магазину, то нам необхідно за всім необхідним щоразу ходити «дорогою життя».

Раніше нам в любу погоду та пору доби, вздовж дороги без тротуарів і так було далеко добиратись до міської інфраструктури, а зараз, у зв’язку із перенесенням зупинки, стало ще на пів кілометра далі ходити. А це немічні пенсіонери, сім’ї з малими дітьми і школярі. А це важко, страшно і небезпечно. Тому благаємо, допоможіть!», – наголосила одна із заявниць.

Очільник шахтарського міста зазначив, що це питання повинне вирішувати ДП «Облавтодор». Адже траса, на якій і знаходиться ця зупинка, підпорядковується саме йому. Однак, пообіцяв домовитися з керівництвом цього підприємства і допомогти людям вирішити їхню проблему.

«Насамперед, потрібно відновити те, що було зруйновано Водоканалом. А вже потім потрібно домовлятися з керівництвом ДП «Облавтодору», адже ця траса їхня. І облаштовувати зупинки мають право лише вони.

Але я спробую домовитись, щоб зробити ще одну зупинку «на вимогу» ближче до ваших будинків. Я постараюсь Вам допомогти», – запевнив мер.




коментарів: 6
  1. Подумаєш перенесли зупинку на кілька десятків метрів.А в селі люди по кілька кілометрів добираються до зупинки і не нарікають на це.Хотьба це здоровя.

    • А про людей похилого віку яким інколи 50 метрів пройти важко ви подумали?Пишите дурниці аби написати.

      • Якщо важко 50 метрів – хай не ходять!! І на маршрутку навіть не йдуть! Вони ж як до міста доїзджають з маршрутки зразу у свою квартиру попадають?? Як мінімум 100 метрів топають додому чи до магазину!! Самі дурниці не пишіть!!

  2. провулок Березовий належить до міста, і це ненормально, коли люди півтори км ходять до найближчої зупинки.

  3. На мою думку якщо прокласти нормальний тротуар та освітити.тоді люди більше ходили пішки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця