<

«Бравісімо!», – у Держдумі Росії образилися на реакцію футбольного коментатора, родом з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 16.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
9260
/ коментарі 3

14-го листопада пройшов один із найважливіших матчів відбіркового турніру Чемпіонату світу-2022 у Хорватії. Місцева збірна приймала росіян – вирішальним став автогол захисника гостей.

Це викликало захоплення українського коментатора телеканалу “Футбол 3” Романа Тимощука родом з Нововолинська.

Господарі здобули три очки завдяки голу наприкінці поєдинку – на 81-й хвилині. Про це інформують obozrevatel.

“Навіс у штрафний майданчик – і м’яч у сітці воріт. Хорватія забиває! Забиває Федір Кудряшов. Бравісімо!” – потішився тележурналіст.

Після того, як український коментатор порадувався автоголу збірної Росії у матчі з Хорватією у кваліфікації чемпіонату світу з футболу, один із російських депутатів висловив своє несхвалення вчинку журналіста.

Голова комітету Держдуми РФ з фізичної культури та спорту Дмитро Свищев дозволив собі назвати представника преси “виродком”, у коментарі сайту Sport24 чиновник висловив думку.

“Тут же навпаки. Ну, у сім’ї не без виродка. В основному ж, більшість населення України добре ставиться до Росії та російських спортсменів. А цей коментатор – популіст, працює за політичною командою. Росія з Україною історично були, є і будуть близькими народами один одному”, – заявив Свищев.

Ця перемога вивела збірну Хорватію на перше місце у групі Н і дозволила їй здобути путівку до фінальної частини чемпіонату світу. Росіяни опустилися на другий рядок у своїй когорті і тепер візьмуть участь у плей-оф.




коментарів: 3
  1. А російський коментатор на телеканалі МАТЧФутбол1 вболівав за нашу національну команду проти боснійців, дивний якийсь, певно не хотів піаритись..

    • Він знав шо їхні дерев’яні з нашими капроновими у фіналі зійдуться і програють. То, певно, не хотів на чемпіонів гнати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця