<

Бланки для оформлення субсидії нововолинці отримають поштою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 8.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про те, що кожна волинська родина повинна отримати бланки для оформлення житлової субсидії наголошував Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Губернатор офіційно розпорядився в установленому законодавством порядку вжити заходів до безкоштовного надсилання бланків заяви про призначення житлової субсидії. Відповідальними за це поставлені директор інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації (Іван Мирка) спільно з в.о. директора УДППЗ “Укрпошта”( Олег Гавришків).

Також, під час наради комунальників у міській раді Нововолинська 6 квітня Володимир Рожелюк зазначив, що необхідні бланки для оформлення субсидії централізовано будуть доставлятись для кожної квартири поштою.

Уже із 9 квітня у Нововолинську листоноші почнуть розносити бланки декларацій та заяв у кожну квартиру та будинок. Про це журналістам “БУГу” повідомила Олена Базилюк – інженер нововолинського центрального поштового відділення зв’язку “Укрпошти” №2 . Окремим невирішеним питанням лишається відсутність поштових скриньок у деяких багатоквартирних та приватних будинках, що унеможливлює достовірність отримання мешканцями бланків.

Відповідно до розпорядження голови Волинської ОДА Володимира Гунчика у населених пунктах буде проводитись робота щодо роз’яснення населенню інформації як правильно оформити субсидію.

У Нововолинську стенди  із пояснювальною інформацією будуть розміщені в установах які надають комунальні послуги. На дошках оголошень на багатоквартирний будинках будуть також розміщенні приклади правильного оформлення заяви та декларації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця