<

Варту порядку та добровольче формування забезпечили пальним для патрулювання Нововолинська під час комендантської години

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:19 | 15.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3918
/ коментарів 8

Небайдужі підприємці забезпечили пальним автомобілі варти порядку та добровольчого формування Нововолинської громади для здійснення цілодобового патрулювання міста та охорони порядку під час комендантської години.

Здебільшого, під час комендантської години працівники варти порядку затримують осіб, які зловживають спиртним за кермом та поводитися неналежним чином. У разі виявлення таких випадків, автомобіль вилучають на потреби ЗСУ.

Для цілодобового патрулювання міста працівникам варти порядку та Добровольчого формування надали пальне небайдужі підприємці, а саме Олександр Гоцка “ВМК-Україна”, Андрій Самков та Андрій Нагорний ТОВ “Завод Промлит”, Ігор Трофімович та Віталій Корнійчук ТОВ “Вербена”, Руслан Остропольський Нововолинський м’ясокомбінат.

Як розповів керівник Варти порядку Віктор Марчак, в умовах воєнного стану чимало порушень спостерігалось під час комендантської години. Проте, нововолинці дедалі стають свідоміші та дотримуються правил.

“Ми намагаємось ставитись толерантно до людей, які з важливих причин порушують комендантську годину, поспішаючи в аптеку та за певних сімейних проблем. У осіб ми перевіряємо необхідні документи та попереджаємо дотримуватись правил”, – зазначив Віктор Марчак.

Слід наголосити, що у разі навмисного порушення, на місце викликають правоохоронців, які складають відповідний протокол.

Заступник керівника Добровольчого формування Андрій Павлишин додав, що тепер патрулювання містом здійснюється спільно з військовими.

“Якщо ж без серйозної причини чоловіки порушують комендантську годину, ігноруючи правила, військові вручають їм повістки у військкомат”, – сказав Андрій Павлишин.

Зазначимо, що на Волині комендантська година триває з 23:00 до 06:00 години ранку. Перебувати на вулицях у комендантську годину мають право військові, поліцейські та громадяни, які мають спеціальну для цього перепустку.




коментарів: 8
  1. А яке законодавство регламентує створення і діяльність таких формувань, що “діють” самі, без поліції? Чи це чергове “військо” Карпуса?

      • Закон каже що добровольці мають охороняти правопорядок у місті тільки разом з поліцією. Варта порядку це що?

  2. Так міськради ж закупила ніби пальне. Правда незрозуміло в кого і ціна чомусь дивна, аде куди воно має йти?

  3. А їх вчили поводитись зі зброєю? Бо не зрозуміло, для чого тримати палець на спусковому гачку..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця