<

Активісти шукають власника захаращеної ділянки у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 29.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
22
/ коментарі 4

Біля Нововолинського автовокзалу – захаращена територія.  Ділянка простоює вже декілька років.

Приїхавши до Нововолинська, одразу видно «райський куточок» біля автостанції. Мешканці міста розповідають – раніше на місці цих «джунглів» була громадська вбиральня.

«Тут був підземний туалет, але хтось викупив наділ, вбиральню розібрав, а блоки тут поскладав, і так воно й стоїть по сьогоднішній день», – розповіла мешканка Нововолинська Надія.

«Це нікого не влаштовує, і ніякого естетичного вигляду це не має, тим більше у місці, куди до міста з’їжджаються люди», – додає містянка Людмила.

Окрім того, люди просто не знають, хто стоїть за закинутим будівництвом. Про те, хто і що будує біля Нововолинського автовокзалу, журналістам «Народного контролю» не розповіли навіть у міській раді. Чиновники кажуть – у таких випадках не мають на власників ніякого впливу.

«Ми не маємо повноважень, щоб зобов’язати підприємця навести там лад», – сказав журналістам перший заступник Нововолинського міського голови Андрій Сторонський.

Активісти «Народного контролю» у Нововолинську в свою чергу обіцяють розібратися в ситуації. Вони підготували відповідне звернення до обласної державної архітектурно-будівельної інспекції, яке вже передали на розгляд до приймальні начальника установи.




коментарів: 4
  1. Власник Шараванський Руслан Петрович, або Касьян його тепер прізвище, а саме ділянка вроді записана на його дружину Касьян Світлана Петрівна, в них біля автостанції ларьок їз запчастинами підіть до неї вона там є завжди

  2. “Приколи нашого містечка” … Як приватні інвестори відкривають заводи, фабрики, то міська влада “причетна”, то її заслуга. А як навести лад у місті, то ми “не при чому”… Навіщо тоді Ви, шановний Андрію Мироновичу, називаєтесь владою. Влада – не тільки посада, а у першу чергу відповідальтність. То ж чекаємо, ВІДПОВІДАЙТЕ!!!!

  3. А ти танюха звідки знаєш такі подробності про касьян світлану петрівну вроді би)що конкурентка по туалетах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер