<

26-річний житель Нововолинська пограбував лучанку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 8.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
225
/ Коментарі відсутні

У суботу посеред білого дня, невідомий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, застосувавши сльозогінний аерозоль «Терен-4» намагався відкрито заволодіти сумкою 47-річної лучанки. Зловмисника затримали. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

До чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 47-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що по вулиці Кравчука в обласному центрі на неї напали, – повідомляє сайт правоохоронців.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що 26-річний житель Нововолинська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, із застосуваннямсльозогінного аерозолю «Терен-4» намагався відкрито заволодіти сумкою жінки. До слова, чоловік вже має судимість за аналогічний злочин. Потерпіла звернулась до травматологічного відділення Луцької центральної міської лікарні із діагнозом: закритий перлом правого передпліччя.

З місця події вилучили сльозогінний балончик «Терен-4», сумку потерпілої та речі злочинця.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про затримання розбійника в порядку ст. 208 КПК України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця