<

26-річного розбійника-невдаху з Нововолинська засудили на сім років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 13.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Луцька місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо раніше неодноразово судимого за злочини проти власності 26-річного мешканця Нововолинська.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Приблизно о 17.00 годині, 6 серпня 2016 року на вулиці Конякіна у Луцьку нетверезий молодик напав на 47-річну жінку й, застосувавши сльозогінний аерозоль, спробував вирвати у неї з рук сумочку. Потерпіла впала, і хоч зламала руку, але сумочки не випустила.

На захист жінки стали троє чоловіків, які саме були на місці пригоди і затримали нападника та передали його правоохоронцям. Під час досудового розслідування зловмисник щиро розкаявся у вчиненому. Луцький міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінальногор кодексу України (розбій, вчиненим особою, яка раніше вчинила розбій) та, частково приєднавши йому невідбуту частину покарання за попереднім вироком суду, призначив остаточне покарання у виді 7 років та 7 місяців з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця