<

Надія Савченко погодилася б очолити Міноборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 3.07.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Депутат Ради розповіла, що зробила б на цій посаді.

Депутат Верховної Ради від фракції “Батьківщина” Надія Савченко заявила, що готова стати міністром оборони України, передає телеканал “112”.

“Погодилася б. Я б легалізувала законом те, що і так відбувається. У нас капітан – це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може впоратися із завданням, були приклади, коли було захоплення Краматорського аеродрому сепаратистами, одну групу вів полковник, іншу майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу”, – сказала Савченко.

Депутат Верховної Ради додала, що після того, як очолить українське військове відомство, вона легалізує ту армію, яка, на її думку, є ефективною, а також “вимете” корупціонерів із лав ЗСУ.

“Так ось капітан – це рівень підполковника, командира бригади, підрозділу, батальйону. Полковник, командир бригади – це рівень Генштабу. Решта в Генштабі – це просто батальйони полковників, це генерали, яких у нас дуже роздутий штат. Це просто гальмує все, що там робиться. Я б легалізувала ту армію, яка реально ефективна, і відкинула все те, що отримує гроші, розвиває корупцію і шкодить тому, хто на передовій”, – заявила колишня військова льотчиця.




коментарів: 3
  1. Тупа коза,вже реально захарила вона, вже президентом хотіла стати, хто її тупу мавпу слухає. знайшли чергового клоуна щоб відволікати народ від своїх спекуляцій на всіх рівнях

  2. Її би на реабілітацію, а не юзати скрізь.
    Савченко не політик, Савченко символ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця