<

На Згоранському озері відбувся фестиваль з пляжного волейболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 18.07.2016 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

ХІ обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся 14-17 липня 2016 року на озері Згоранське, що в селі Згорани Любомльського району.

Так, Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з сектором молоді та спорту Любомльської райдержадміністрації та Згоранською сільською радою провели ХІ обласний фестиваль з пляжного волейболу за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та масових заходів «Олімпійське літо 2016», – пише ІА Волинські новини.

Як повідомляють організатори, головною метою заходу є залучення населення області до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, організація активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення, а також розвиток пляжного волейболу в області.

У змаганнях взяли участь 46 команди у вікових категоріях: чоловіки до 35 років, 36-45 років, 46 років і старші, жінки. На фестиваль завітали команди з Волинської (міста Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський, селища Шацьк, Стара Вижівка, село Згорани), Рівненської (команда селища Млинів, міста Вараш) та Львівської областей (команди міст Львів, Сокаль, Самбір та Червоноград).

Під час урочистого відкриття фестивалю усіх учасників привітали голова Любомльської районної державної адміністрації Микола Пархомук, голова Згоранської сільської ради Олександр Лукашук, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, депутат Волинської обласної ради Юрій Гупалота головний суддя змагань тренер місцевої ДЮСШ Василь Сац.

Під часзапеклих матчів місця серед вікових категорій розподілились наступним чином:

Серед чоловіків віком до 35 років перше місце виборола команда з м. Самбір Львівська обл. (Павелко Владислав– Мельничук Максим), друге – команда м. Львів (Бокман Юрій – Гера Данило), третє – команда з смт. Млинів ( Демидюк Дмитро – Покотило Олександр).

У віковій категорії чоловіки 36-45 років переможцем стала команда з м. Луцьк (Лісобей Володимир – Рясик Ігор), срібним призером стала команда з м. Сокаль Львівської обл.. (Ваврук Андрій- Борис Микола), бронзові нагороди виборола команда з м. Львів (Чарнож Євген – Бойчук Олександр).

Серед чоловіків віком 45 років і старші перше місце посіла команда з м. Луцьк (Осадчук Андрій– Лукашін Олександр), друге місце – команда м. Ковель (Левчук Микола – Татарковський Ігор), третє місце у команди з смт. Стара Вижівка (Чорний Петро– Синицький Сергій).

Серед жінок перемогу святкувала команда з м. Львова (Фігура Оксана – Чарнож Тетяна), срібні медалі завоювали представниці комади з с. Згорани (Вігура Марія – Слісар Ольга), третє місце посіла команда з м. Червоноград (Струкова Таїсія – Степанич Тетяна).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені медалями, грамотами, дипломами, кубками і призами від організаторів та спонсорів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця