<

На «Ягодині» серед «гуманітарки» знайшли прихований товар на 205 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 15.05.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го травня на митному посту «Ягодин» при огляді автомобіля з гуманітарною допомогою виявили незадекларований товар на суму 205 тисяч гривень.

Так, прямуючи з Республіки Німеччина в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «DAF» під керуванням громадянина України.
До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщується вантаж в якості гуманітарної допомоги.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено 4 145 одиниць незадекларованого товару, загальною вартістю понад 205 тисяч гривень.

Таким чином, громадянин України, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх кількості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця