<

На “Ягодині” на хабарі попався високопосадовець з митниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:58 | 7.09.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Спецоперація із затримання розпочалась о 12:50. Чоловіки зі зброєю та в балаклавах зупинились поблизу в’їзду на закриту територію і швидко побігли до митного посту №2.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, начальника відділу митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС України викрили на одержанні неправомірної вигоди в розмірі 700 доларів США. Указані кошти митник вимагав та отримав від одного з суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за видачу необхідних дозвільних документів під час митного оформлення вантажу.

В розпорядженні ІА Волинські Новини опинилось відео затримання особи, яку підозрюють в отриманні хабара на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин».

Спецоперація розпочалась о 12:50. В цей час до контрольно-пропускного пункту на великій швидкості домчались дві автівки, ймовірно, з бійцями спецпідрозділу «Альфа», з автоматами і швидко побігли в сторону митного посту.

Вже через декілька хвилин спецпризначенці затримали працівника митниці, якого підозрюють в отриманні хабара. За 20 хвилин після інциденту до парковки поблизу в’їзду до МАПП прибуло декілька недешевих іномарок, які за деякий час покинули територію.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця