<

На Волині затопило декілька районів: рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 24.06.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Станом на 11:00 24-го червня аварійно-рятувальні роботи в приватному житловому секторі тривають у містах Ковель, Камінь-Каширський, Любомль, селищах Стара Вижівка та Шацьк, а також в смт Ратне та Маневичах.

Про це інформують рятувальники Волинської області.

Зокрема, у смт Маневичі воду відкачують з території насосної станції, у смт Ратне – з підтопленої території  підприємства.

До робіт задіяно 11 одиниць техніки підрозділів служби «101», працюють близько 30-и чоловік особового складу.

Роботи тривають, ситуація контрольована.

Також, 23-го червня підрозділи Управління ДСНС у Волинській області залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт для ліквідації підтоплень окремих приватних господарств у зв’язку із несприятливими погодними умовами у Любомльському, Камінь-Каширському та Любешівському районах.

Зокрема у місті Камені-Каширському рятувальники 8-ої  Державної пожежно-рятувальної частини відкачували дощову воду з приватних господарств на вулицях Набережній, Б. Хмельницького та Польовій – загалом відпомпували близько 1093 кубометрів води.

Співробітники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль за допомогою мотопомпи відкачали 30 кубічних метрів води з підтопленого приватного обійстя на вулиці Євгена Коновальця у райцентрі. У Любешівському районі рятувальники 23-го Державного пожежно-рятувального поста села Ветли провели відкачування 820 кубометрів дощових вод  з прилеглої території біля  житлового будинку у селі.

Станом на 08:30 24-го червня триває відкачування дощової води з приватних домогосподарств. Рятувальники працюють у селищах Маневичі і Стара Вижівка, а також на вулиці Польовій у місті Камені-Каширському.

Крім того, вранці 24-го червня рятувальники 25-ої  Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька розкряжували повалене дерево, що впало на автомобіль у районі Київського майдану в обласному центрі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця