<

На Волині за вихідні гасили 13 пожеж трав’яного настилу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 3.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У період 1-2 квітня на території Волинської області співробітники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 13 загорань посуші.

Зокрема о 14:00 1-го квітня надійшло повідомлення про загорання сухої трави та очерету на березі ріки Стир поблизу села Рованці Луцького району. Пожежу на площі 0,9 га ліквідували працівники двох пожежно-рятувальних підрозділів – 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька, – повідомляє  ДСНС у Волинській області.

Близько 21:00 горіла суха трава та очерет над Стиром і в районі вулиці Ковельської – там невідомі особи підпалили посуш на площі 0,3 га. Ліквідували горіння вогнеборці Частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька.

Увечері цього ж дня горіло сміття та суха трава на площі 0,1 га на території парку «900 річчя Луцька» в обласному центрі. Пожежу загасили співробітники ЧСПТ міста Луцька.

Цього ж дня рятувальники загасили пожежі посуші у смт Шацьк та Іваничі, а також поблизу села Шистів Володимир-Волинського району.

2 квітня на площі 1,3 га горіла суха трава та очерет поблизу села Лище Луцького району, на площі 0,5 га – біля села Шменьки Ратнівського району, поблизу села Олександрія Ківерцівського району (0,2 га), у селищі Ратне в районі вулиці Центральної (0,2 га) та в селі Будятичі Іваничівського району (0,03 га). Крім того, у місті Рожище горіла посуш в районі вулиці Набережної, а згодом ще одна пожежа посуші була зафіксована на вулиці Коте Шилокадзе. Усі загорання ліквідовані силами міськрайонних пожежно-рятувальних підрозділів.

Імовірною причиною пожеж в усіх випадках стала необережність з вогнем громадян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок