<

На Волині троє зловмисників до смерті побили 84-річного чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 16.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Трьох зловмисників, які на початку червня напали на 84-річного мешканця Маневицького району, посадили на 60 днів під арешт.

Відповідну ухвалу виніс Луцький міськрайонний суд,- пише ВАР.

Зокрема, стало відомо, що одного з них затримали аж у Полтаві. Інших же зловили на Волині. Виявилось, що на час затримання слідчі не оголосили зловмисникам про підозру, тож ще вчора були підстави для того, аби їх звільнити з-під варти. Тим не менше, їх таки арештували на 60 днів на час ведення слідства і вже оголосили про підозру.

Також стали відомі подробиці резонансної справи. Зокрема, 4 чоловіків у той день відпочивали у Оконську і мали намір у місцевому ресторанчику продовжити гулянку. Однак, у всіх закінчились гроші. Тож один з чоловіків запропонував проїхатись до його діда в села Підцаревичі, в якого завжди є заощадження, однак він дуже жадібний і ними не ділиться.

Приїхавши на місце, чоловіки зупинились неподалік і, залишивши одного з компанії у машині, відправились городами до будинку старенького.

На місці чоловік вибив двері у будинок, які розпались на двоє. Опісля він проник у кімнату та почав нещадно лупцювати дідуся. Інший співучасник інциденту спробував зупинити бійку, попередивши, що дід старенький і «може віддати Богу душу». Тож стукнувши діда ще двічі — нападник кинувся шукати по хаті гроші. Знайшовши майже 4 тисячі гривень, чоловіки вирішили зв’язати немічного чоловіка скотчем, та все ж таки один з них наполіг на тому, що не варто цього робити.

Таким чином, зловмисники відлупцювавши дідуся та викравши у нього всі гроші поїхали далі «фестивалити». У ту ж ніч вони поділили гроші і успішно їх потратили в місцевому ресторанчику на околиці Маневич.

Наразі вони перебувають у слідчому ізоляторі і вже пройшли поліграф, який підтвердив їхню участь і вчинення злочину. Порушено провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) та частиною 2 статті 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.

З огляду на те, що вони вже притягались до кримінальної відповідальності, зловмисникам «світить» максимальний строк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця