<

На Волині “тягали залізо” заради бійців АТО. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:30 | 13.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
IMG_5090w

Благодійний турнір з жиму лежачи «Український прорив», спрямований на збір коштів для добровольчого батальйону «Азов», відбувся у неділю, 12 жовтня.

Участь у ньому взяли близько 25 містян, серед яких було і чимало жінок, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Така акція «подорожує» містами України вже не вперше. Суть її полягає в тому, що місто-організатор кидає виклик іншому, а те – наступному. Так, Луцьк отримав виклик від побратимів-львів’ян, та вирішив показати свою силу.

Штангу та відповідне приладдя встановили просто в центрі міста, а до участі запрошували всіх охочих. Для того, щоб помірятись силою було достатньо заплатити 30 гривень за участь – ці кошти, а також добровільні пожертви від глядачів, організатори дійства передадуть на потреби батальйону територіальної оборони «Азов», який воює за цілісність України на Сході.

Турнір відбувався за досить простими правилами: учасникам потрібно було якомога більше разів вижати штангу від себе лежачи. Її маса розраховувалась наступним чином: для чоловіків – 80% від власної ваги, для жінок – 50.

Загалом благодійний спортивний турнір зібрав чимало як учасників, так і глядачі. Серед останніх було чимало тих, хто прийшов підтримати друзів чи близьких, або просто тих, хто не зміг взяти участь у змаганнях через проблеми зі здоров’ям. Тому чимало присутніх просто жертвували кошти у спеціальні опломбовані ящики та вболівали за спортсменів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер