<

На Волині оштрафували жінку, яка намагалася перевезти техніку «Apple» на мільйон гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 15.01.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Жінка намагалася незаконно провезти в Україну техніку «Apple» на понад мільйон гривень. ЇЇ конфіскували у дохід держави. Порушниця, вину якої довели, – сплатить штраф.

Про це йдеться у постанові Волинського апеляційного суду, – інформує Княжий Град.

Пасажирка автомобіля “Рено”, яка перетинала польсько-український кордон, під особистими речами напакувала у господарські сумки 12 макбуків та 50 навушників торгової марки Apple.

“…будучи відсутньою в Україні менше 24 годин, порушила порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, переміщуючи понад неоподатковувану норму 12 штук ноутбуків “Mac Book”, 50 штук навушників “Apple AirPods” загальною вартістю 1 010 562 гривень”, – йдеться у постанові.

Жінку визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.471 МК України та стягнули 1700 гривень штрафу. Усю техніку Apple конфіскували у дохід держави.

Постанова остаточна й оскарженню не підлягає.




один коментар
  1. Зараз з польської сторони на кордоні цілі циганські табори “гордої нації” загаджують сервісну зону, як до того таке ж зробили в Україні. Всі в очікуванні, коли ж пройдуть ті кляті 24 години, щоб можна було завести черговий транш контрабасу. І щось не видно, щоб за нової влади цей потік поменшав, хоч такси, кажуть, зросли. не початий край роботи з тими TAX FREE для податкової.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер