<

На Волині говорили про вдосконалення податкової системи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 20.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
index

На Волині керівники бухгалтерських служб поспілкувались з податківцями про вдосконалення податкової системи області.

У рамках тематичного семінару у  Володимирі-Волинському для бухгалтерів комерційних підприємств з представниками місцевого бізнес-середовища спілкувалися заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк та завідувач інформаційно-комунікаційного сектору ГУ відомства в області Олена Нікотіна, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Більше п’ятдесяти керівників бухгалтерських служб приватних підприємств міста Володимира-Волинського та району вели відкритий діалог  з представниками ГУ ДФС у Волинській області про урядові пропозиції щодо вдосконалення податкової системи та діючі законодавчі норми у сфері оподаткування.

Заступник начальника ГУ Міндоходів в області Інна Степанюк поінформувала представників бізнесу про результати роботи  органів ДФС щодо забезпечення надходжень до бюджетів всіх рівнів та податкові ініціативи Уряду.

«Пропозиції влади щодо зменшення кількості податків, реформування ЄСВ, ставки якого бізнес вважає надто обтяжливими, та посилення фінансової самостійності місцевих бюджетів, нині активно обговорюються як громадянами, так і представникам бізнес-середовища. Конструктивні критика і пропозиції нами детально аналізуються і, ми сподіваємося, будуть враховані. Очевидно, що ні у кого не виникає сумніву, що податкова реформа, як ніколи, на часі», – підкреслила Інна Степанюк.

 «В зв’язку з майбутнім оновленням податкового законодавства ми в ході семінарів  обговорюємо не лише особливості застосування діючих норм, а й проблемні ситуації, що виникають під час обслуговування в ОДПІ з тим, щоб максимально врахувати побажання  бухгалтерів в подальшій роботі», – зазначила завідувач інформаційно-комунікаційного сектору ГУ Міндоходів в області Олена Нікотіна.

Відзначимо, що цей захід просвітницького характеру для бухгалтерських служб комерційних підприємств відбувся за сприяння  ТВ АППУ у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця