<

На Волині 4 хвиля мобілізація виконана на 77%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 24.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинський обласний комісаріат із початку четвертої хвилі мобілізації справився з поставленими завданнями на 77 відсотків: відправив до військових формувань 1500 військовозобов’язаних та 24 одиниці техніки національної економіки.

Про це в ході оперативної наради доповів т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик, – пише відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

За словами Романа Анатолійовича, найкраще з організацією роботи впоралися у Любешівсько-Маневицькому ОРВК. Серед лідерів також Горохівсько-Локачинський, Ківерцівський та Нововолинський військові комісаріати.

– Наразі проводиться поставка мобілізаційних ресурсів до кінологічного центу прикордонної служби військ у місто Великі Мости Львівської області, – зауважив військовий комісар. – А також до 184-го навчального центру в місті Старичі та техніки національної економіки до 14-ї окремої механізованої бригади.

Також Роман Кулик повідомив, що до правоохоронних органів передано у розшук для встановлення місця перебування більше 6 тис. громадян, із них лише 127 вдалося розшукати. До того ж правоохоронцями відкрито 40 кримінальних проваджень щодо перешкоджання проведення мобілізаційних заходів, зокрема не прибули за повісткою. Крім того, двох військовозобов’язаних засудили до трьох років позбавлення волі за ухилення від призову за мобілізацією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер