<

На розвиток мас-медіа Волинської області планують виділити більше 8 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 4.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На розвиток мас-медіа Волинської області та реалізацію інформаційної політики в облдержадміністрації та облраді планують виділити 8,271 млн гривень за 2016–2020 роки

Про це йдеться в проекті програми розвитку медіа-простору Волині та реалізації державної інформаційної політики, який оприлюднили на сайті облради, повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

В рамках програми гроші планують виділяти на такі заходи, як інтерв’ю, «круглі столи», прес-конференції та ін. Так, на висвітлення діяльності органів влади — для обласної ради та відділу інформаційної політики ОДА виділено 2 мільйони 750 тисяч гривень.

На придбання газетного паперу, оплату послуг друку редакцією газети «Волинь-нова» планують виділити 1 мільйон гривень, а для «проведення заходів (нарад, семінарів, зустрічей), спрямованих на повне виконання зобов’язань кожного із співзасновників друкованого ЗМІ, засновниками та співзасновниками котрих є місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування» — 7 тисяч гривень.

Також виділено 730 тисяч гривень на проведення раз у квартал семінарів для творчих працівників до трьох десятків редакцій, підвищення фахової майстерності журналістів та проведення громадських обговорень актуальних медіа-питань.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер