<

На Алеї Героїв у Нововолинську з’явилися нові імена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 3.08.2015 / Новини /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Нововолинська Алея Героїв поповнилася новими іменами. На минулому тижні тут з’явилось ще два фото. Вадим Демчук та Олексій Шепелюк загинули у зоні проведення АТО на сході країни. Так сталося, що практично в той самий час обох полеглих Героїв ідентифікували за ДНК експертизою.

Демчука Вадима Володимировича, сержанта десантних військ мобілізували 16-го серпня 2014-го року. У зоні АТО був командиром 9-ї роти 80-ї аеромобільної бригади 3-го батальйону першого взводу. Із 14-го січня 2015-го року захищав новий термінал Донецького аеропорту. Загинув 20 січня у віці 39 років, – повідомляє сайт міської ради.

1_в

Шепелюк Олексій Борисович був кадровим офіцером. З 1998 року служив у 51 ОМБр. Дитинство та юність провів у Ніжині. Останні роки жив у Нововолинську. Пішов з життя ще в серпні 2014 року. Без батька залишилося п’ятеро дітей.

2_в

Нагадаємо, у квітні цього року відбулось урочисте відкриття та освячення Стели Героям, на якій розміщено фото усіх наших земляків, котрі відійшли у вічність під час буремних подій Революції Гідності та війни на сході. Тоді на Алеї увіковічнили імена десяти нововолинців – Сергія Байдовського, Романа Бірюкова, Сергія Бугайчука, Андрія Дрьоміна, Андрія Задорожнього, Ігоря Кантора, Андрія Комаристого, Павла Попова, Володимира Пушкарука та Олександра Свинчука.

Вічна слава Героям!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер