<

Ми мусили віддати перемогу, – капітан волинської футбольної команди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 29.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні
DSC_0438

Інтернет-видання «БУГ» пропонує пригадати найкращі моменти матчу четвертого туру вищої ліги чемпіонату Волині між командами ФК «Шахтар» та ФК «Мар’янівка», що відбувся  у Нововолинську в суботу, 27 вересня.

Першими змагалися команди юніорів. Молодий «Шахтар» переміг «Мар’янівку» з рахунком 12:0.

«Нововолинськ – це наша стара, дружня команда. Ми мусили сьогодні повернути їм те, що наробили на День Шахтаря – двічі їх обіграли 5:0. Тепер рахунок 0:0 – працюємо далі. Успіхів «Шахтарю»! До зустрічі в Мар’янівці. Біла корова помилок не прощає!», – розповів тренер ФК «Мар’янівка» Сергій Магера.


Як прокоментував тренер ФК «Шахтар» Валентин Бортнічук: «Гра було непоганою, але суперник недостатньо сильний для нас». Він відзначив гру Віктора Адамчука як найрезультативнішого футболіста.

Адамчук поділився своїми враженнями після гри: «Гра була хорошою. Звісно, найкращими моментами є ті, коли забиваєш у ворота м’яч». Молодий спортсмен зараз навчається і тренується у Польщі.

Також зіграли дорослі команди ФК «Шахтар» та ФК «Мар’янівка». Матч потішив вболівальників великою кількістю голів. Рахунок – 10:0 на користь «Шахтаря».

Найкращими гравцями матчу стали Євгеній Груй, Андрій Сісарук, Вадим Могилецький, Віктор Адамчук, Михайло Кулик та Олександр Любежанін.

Надія РЕШЕТНЯК




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок