<

Міністр енергетики та вугільної промисловості приєднався до флешмобу “22 віджимання” на підтримку українських військовослужбовців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 1.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 10

Ігор Насалик прийняв запрошення від Ігоря Жданова та приєднався до флешмобу “22 віджимання” на підтримку українських військовослужбовців, ветеранів та воїнів АТО.

“Закликаю приєднуватися до волонтерського руху та надавати посильну матеріальну допомогу нашим військовим: продуктами, обладнанням, технікою, благодійними внесками через різні волонтерські групи. Передаю естафету Першому віце-прем’єр-міністру – Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву, Міністру екології та природних ресурсів України Остапу Семераку та Міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну!
Підтримаймо наших воїнів!”, – пише на сторінці Міністерства енергетики та вугільної промисловості України




коментарів: 10
  1. Кусок гі..на! Торгує з сепарами вугіллям, а для лохів цинічно без будь-якої еронії з насмішкою, підтримує наших військових. Ось це і є суть наших з вами можновладців. Ганьба!!!

  2. “…надавати посильну матеріальну допомогу нашим військовим: продуктами, обладнанням, технікою, благодійними внесками через різні волонтерські групи…”,- та візьміть нарешті гроші з військового збору,тай купіть усе необхідне військовослужбовцям.Ганьба!!!!

  3. Підтримка військових повинна бути не показушними нікому непотрібними віджиманнями, а забезпеченням сучасною бойовою технікою, боєприпасами, якісною одежою якаб сприяла збереження здоровя, калорійним харчуванням. Хтось із цих що віджимаються військових високопосадовців запитав на передовій бійців наскільки від цього їм легше стало воювати, перебувати під постійними обстрілами, потрібно вирішувати реальні проблеми сьогодення а не займатися дуростю.

  4. Абсолютний дебілізм.Для чого це людям показувати.НАС мабуть взагалі тут за бидло тримають.Сука яка на війні заробляє віджимається від підлоги в підримку ато.При цих уйобках шахтарі стали злидарями і масово розраховуються…а воно віджимається.Стриптизер керує Мінпаливенерго і весь Кабмін-делетанти.Україну перетворюють в Сомалі…які вже тут віджимання.

  5. Урод!!!!! Який цинiзм.Украiнски шахти руйнують щоб бiльше завозили вугiлля з днр ,та було бiльше откатiв.пi…рас!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер