<

Мешканці підтримали ідею створення «норкової ферми» у Рожищенському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 17.02.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Учасники громадських слухань проголосували за створення «норкової ферми» в селі Підгірне Рожищенського району.

Про це видання «повідомив член правління громадської організації «Екодія» Олег Савицький, – пише Волинь24.

Із 117 присутніх на слуханнях підтримали проект 74.

«Громада «купилася» на красиві обіцянки, що власник ферми буде вкладати гроші в соціальні проекти в селі, відремонтує клуб та щось подібне. Крім того, людям показали такі собі красиві «потьомкінські дєрєвні». Транслювали промо ролик однієї білоруської ферми, де показували бездоганні картинки, але ні слова не сказали про ризики зараження води та інші важливі питання», – повідомив активіст.

За його словами, нідерландський інвестор не планує зупинятися на відкритті однієї ферми і збирається відкрити ще три подібні комплекси. Екологи-активісти будуть піднімати проблему на рівні районної влади та добиватися закриття цих проектів.

Нагадаємо, журналістам вдалося з’ясувати, що ТОВ “Гірсам” отримало дозвіл на будівництво “норкової ферми” в селі Підгірне Рожищенського району. При цьому передбачені законом громадські слухання були проведені не належно. 

Передбачається, що на фермі вирощуватимуть для подальшого отримання хутра від десяти до сорока тисяч особин норки.




коментарів: 5
  1. Ну що ж ,бидло завжди залишається бидлом і його можна купити за декілька гривень ,так може бути і на виборах ,але постьає питання ,чому страждають нормальні люди від таких виродків,які готові загадити довкілля ,де самі і живуть . .

  2. Ну що ж ,бидло завжди залишається бидлом і його можна купити за обіцянки єврозарплат з європенсіями і змусити розвалити свою державу. При такому народі і ворогів не треба

  3. Щира правда панове! Ще нижче пост про те як україна ” “наздожене” , Польщу в єкономіці за 50 років) . З такою корупцією тут і століття недопоможе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця