<

Марокканець за гроші організував канал нелегальної міграції іноземців з України до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 14.04.2021 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Волинські правоохоронці та прикордонники задокументували діяльність 21-річного громадянина Королівства Марокко, який організував незаконне переправлення до Республіки Польща трьох громадян Республіки Ліван через український кордон. 

Іноземець у змові з групою осіб посприяв в організації незаконного переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України до країн Євросоюзу за грошову винагороду, – повідомляє поліція Волинської області.

У фігуранта правоохоронці вилучили паспорти, гроші, мобільні телефони, елементи спецодягу для переміщення іноземців поза встановленими митними пунктами пропуску через державний кордон України. 

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо декількох осіб, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів). 

Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до дев’яти років з конфіскацією майна. 

На нелегальних мігрантів правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про примусове повернення їх за межі України.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця