<

Малозабезпеченим родинам виділять по 2 тисячі на дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:08 | 28.07.2021 / Новини / /
Перегляди
276
/ коментарі 2

В Україні дітям із багатодітних малозабезпечених родин до 1-го вересня виділять по 2 тисячі гривень на підготовку до навчання. 

Про це 27-го липня під час брифінгу сказав прессекретар президента Зеленського Сергій Никифоров, пише ТСН.

За попередніми розрахунками в Україні до 150 тисяч дітей, які мають отримати цю допомогу. Усього планується виділити близько 300 мільйонів гривень.

«За ініціативою Володимира Зеленського уряд зараз готує постанову до 1 вересня про виділення допомоги малозабезпеченим багатодітним родинам. Зрозуміло, що таким сім’ям найскладніше готувати дітей до 1 вересня. І щоб полегшити їм підготовку до навчання, уряд готовий виділити їм допомогу – по 2 тисячі гривень на дитину.

Постанова зараз проходить останнє узгодження та приготування, але вона має з’явитись дуже швидко, щоб до вересня гроші встигли витратити на підготовку дітей», – сказав Сергій Никифоров. 

Він відзначив, що відповідна постанова Кабміну має з’явитися “дуже швидко”, щоб гроші надійшли отримувачам вже у серпні.




коментарів: 2
  1. А багатодітним сім’ям не малозабезпеченим не дадуть нічого.Тобто, якщо батьки працюють ,то допомоги їхнім дітям не дадуть? Знову допомогу отримають тільки роми та ті що ніде не працюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця